Våra fordon

Audi TT

Audi TT

Cabriolet

Audi TT Cab kombinerar en stilfull och modern design med en kraftfull 2,0 liters TFSI-motor som levererar 230 hästkrafter. Bilen har också en sofistikerad fyrhjulsdrift och ett avancerat dämpningssystem som garanterar en mjuk och bekväm körning, oavsett väder eller terräng.

Golf R

Golf R

Cabriolet

Volkswagen Golf R Cab kombinerar en stilfull och modern design med en kraftfull 2,0 liters TSI-motor som levererar 310 hästkrafter. Bilen har också en sofistikerad fyrhjulsdrift och ett avancerat dämpningssystem som garanterar en mjuk och bekväm körning, oavsett väder eller terräng.

Bmw x6 m competition

Bmw x6 m competition

SUV

Upplev kraften och lyxen i en BMW X6 M Competition - en SUV som kombinerar hög prestanda med en sofistikerad och elegant design. Nu kan du hyra denna imponerande bil hos Rent Carpoint. BMW X6 M Competition har en kraftfull 4,4 liters V8-motor som levererar 625 hästkrafter och acceleration från 0-100 km/h på bara 3,8 sekunder. Bilen har också en sofistikerad fyrhjulsdrift och ett avancerat dämpningssystem som garanterar en mjuk och bekväm körning, oavsett väder eller terräng.

Mercedes-Benz CLK 280

Mercedes-Benz CLK 280

Cabriolet

Upplev elegansen och kraften i en Mercedes-Benz CLK 280 Cab - en sportig och lyxig cabriolet som garanterat kommer att väcka avundsjuka på vägarna. Nu kan du hyra denna eleganta och kraftfulla bil hos Rent Carpoint.

Mercedes-Benz CLK 280 Cab kombinerar en stilfull och modern design med en kraftfull 3,0 liters V6-motor som levererar 231 hästkrafter. Bilen har också en sofistikerad dämpning och ett avancerat luftfjädringssystem som garanterar en mjuk och bekväm körning, oavsett väder eller terräng.

Can-am maverick 1000r

Can-am maverick 1000r

Fyrhjulingar & UTVS

Upplev adrenalinet och äventyret med en Can-Am Maverick 1000R - en kraftfull och robust UTV som är designad för att ta dig igenom de mest utmanande terrängerna. Nu kan du hyra denna kraftfulla och mångsidiga UTV hos Rent Carpoint.

Can-Am Maverick 1000R har en kraftfull 1000cc Rotax V-Twin-motor som levererar 100 hästkrafter och har en imponerande terrängkapacitet. Bilen har också en sofistikerad fyrhjulsdrift och ett avancerat dämpningssystem som garanterar en mjuk och bekväm körning, oavsett terräng.

Seadoo RXP 300

Seadoo RXP 300

Vattenskoter

vattenskoter som garanterat kommer att ge dig en unik körupplevelse på vattnet. Nu kan du hyra denna eleganta och kraftfulla vattenskoter hos Rent Carpoint.

Seadoo RXP 300 har en kraftfull 1,6 liters motor som levererar 300 hästkrafter och acceleration från 0-80 km/h på bara 3,6 sekunder. Vattenskotern har också en sofistikerad dämpning och ett avancerat stabiliseringssystem som garanterar en mjuk och bekväm körning, även i höga hastigheter.

Mercedes Benz C63s AMG Cabriolet

Mercedes Benz C63s AMG Cabriolet

Cabriolet
Mercedes Benz C63s AMG Cabriolet - en av de mest imponerande och kraftfulla cabrioletmodellerna på marknaden idag. Med sin högpresterande motor och avancerade teknik ger Mercedes Benz C63s AMG Cabriolet en ultimat körupplevelse.

Mercedes Benz C63s AMG Cabriolet är perfekt för en spännande och underhållande körupplevelse, oavsett om du planerar en roadtrip med vänner eller vill ta en avkopplande tur runt i staden. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Mercedes Benz C63s AMG Cabriolet den ultimata bilen för att utforska dina favoritplatser och upptäcka nya destinationer.

Mercedes Benz C63s AMG kombi

Sport

Mercedes Benz C63s AMG kombi är perfekt för en spännande och underhållande körupplevelse, oavsett om du planerar en roadtrip med vänner eller behöver en pålitlig bil för en affärsresa. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Mercedes Benz C63s AMG kombi den ultimata bilen för att ta dig dit du behöver vara med stil och prestanda.

Mercedes Benz SLK 200 Cabriolet

Mercedes Benz SLK 200 Cabriolet

Cabriolet

Mercedes Benz SLK 200 Cabriolet är perfekt för en spännande och underhållande körupplevelse, oavsett om du planerar en roadtrip med vänner eller bara vill ta en avkopplande tur runt i staden. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Mercedes Benz SLK 200 Cabriolet den ultimata bilen för att utforska dina favoritplatser och upptäcka nya destinationer.

Mercedes Benz CLK 200 Cabriolet

Cabriolet

Mercedes Benz CLK 200 Cabriolet är perfekt för en avkopplande och bekväm körupplevelse, oavsett om du planerar en romantisk utflykt med din partner eller en rolig dag ute med vännerna. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Mercedes Benz CLK 200 Cabriolet den ultimata bilen för att utforska dina favoritplatser och upptäcka nya destinationer.

Bentley GTC cabriolet

Bentley GTC cabriolet

Cabriolet

Bentley GTC cabriolet är perfekt för en lyxig och bekväm körupplevelse, oavsett om du planerar en speciell tillställning eller vill ta en avkopplande tur runt i staden. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Bentley GTC cabriolet den ultimata bilen för att uppleva ren lyx och komfort.

Ford Mustang GT Cabriolet

Ford Mustang GT Cabriolet

Cabriolet

Ford Mustang GT Cabriolet är perfekt för en spännande och underhållande körupplevelse, oavsett om du planerar en roadtrip med vänner eller bara vill ta en avkopplande tur runt i staden. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Ford Mustang GT Cabriolet den ultimata bilen för att utforska dina favoritplatser och upptäcka nya destinationer.

Volkswagen Golf R Cabriolet

Volkswagen Golf R Cabriolet

Cabriolet

Volkswagen Golf R Cabriolet är perfekt för en spännande och underhållande körupplevelse, oavsett om du planerar en roadtrip med vänner eller bara vill ta en avkopplande tur runt i staden. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Volkswagen Golf R Cabriolet den ultimata bilen för att utforska dina favoritplatser och upptäcka nya destinationer.

Bmw 320D

Kombi

BMW 320D är perfekt för en affärsresa eller för en smidig och bekväm resa runt i staden. Med dess enastående bränsleekonomi och kraftfulla motor kan du uppleva hög prestanda samtidigt som du sparar pengar på bränsle. Dessutom är BMW 320D utrustad med högteknologiska funktioner som Bluetooth-anslutning och multimedia system, vilket gör resan ännu mer underhållande och bekväm.

Chrysler Town 7 sits

Minibuss

Chrysler Town är perfekt för en lång familjeresa eller för en smidig och bekväm transport till och från flygplatsen. Med dess stora lastutrymme och bekväma sittplatser kan du transportera hela familjen och all deras packning utan problem. Dessutom är Chrysler Town utrustad med högteknologiska funktioner som Bluetooth-anslutning och DVD-spelare, vilket gör resan ännu mer underhållande och bekväm.

Opel Casado Cabriolet

Cabriolet

En Cabriolet är perfekt för en spännande och underhållande körupplevelse, oavsett om du planerar en roadtrip med vänner eller bara vill ta en avkopplande tur runt i staden. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Opel Cascada Cabriolet den ultimata bilen för att utforska dina favoritplatser och upptäcka nya destinationer.

Saab 9-3 Aero Cabriolet

Saab 9-3 Aero Cabriolet

Cabriolet

Saab 9-3 Aero Cabriolet är perfekt för en spännande och underhållande körupplevelse, oavsett om du planerar en roadtrip med vänner eller bara vill ta en avkopplande tur runt i staden. Med dess bekväma säten och högteknologiska funktioner, inklusive integrerad GPS och multimedia system, är Saab 9-3 Aero Cabriolet den ultimata bilen för att utforska dina favoritplatser och upptäcka nya destinationer.

Audi TT Cabriolet

Audi TT Cabriolet

Cabriolet

Audi TT Cabriolet är perfekt för en romantisk tur längs kusten eller en avslappnad dag på landsbygden. Med dess enastående prestanda, komfort och stil kommer du garanterat att dra blickarna till dig när du kör runt i denna ikoniska cabriolet.

Toyota Yaris Hybrid

Toyota Yaris Hybrid

Hybrid

Toyota Yaris Hybrid - en av de mest bränsleeffektiva och pålitliga bilarna på marknaden idag. Med sin avancerade hybridteknologi och moderna design ger Toyota Yaris Hybrid en bekväm och smidig körupplevelse.

Volkswagen polo

Personbil

Volkswagen Polo är utrustad med säkerhetsfunktioner som ger dig trygghet under din resa. Dessutom ger dess smidiga körning och enastående manövrerbarhet enkel parkering och en bekväm åktur på trånga stadsgator.

31 objekt Current Page 1 av 2 Next page