Långtidsuthyrning

Långtidsuthyrning är ett utmärkt alternativ för dem som behöver en bil under en längre tid, men inte vill köpa en. Rent Carpoint erbjuder långtidsuthyrning av våra bilar för en period från en månad upp till tolv månader. Vi har ett brett utbud av fordon som passar för alla typer av behov, från små stadsvagnar till stora familjebilar och SUV:ar.

Att hyra en bil på lång sikt ger dig frihet att resa när du vill utan att behöva oroa dig för underhåll, försäkringar eller reparationer. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för långtidsuthyrning, och våra priser inkluderar ofta försäkringar och andra avgifter. Vi kan också erbjuda extrautrustning, såsom takboxar eller barnstolar, om det behövs.

För att hyra en bil på lång sikt behöver du ha giltigt körkort och en betalningsmetod. Vi kan också kräva en deposition, men den kommer att återbetalas när du återlämnar bilen i gott skick. Vi erbjuder också flexibla avbokningsvillkor, så att du kan ändra eller avboka din hyresperiod om det behövs.

Kontakta oss idag för mer information om våra långtidsuthyrningsalternativ och hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt bil för dina behov. Vi finns här för att göra hyresprocessen smidig och enkel för dig.